Wie ben ik?


Mijn naam is Marianne Gillot en ik ben voedingscoach.

In 2014 heb ik mijn eetpatroon aangepast omdat ik gevoelig bleek te zijn voor koemelk en tarwe. Daarnaast ben ik ook gestopt met het eten van geraffineerde suikers. Hierdoor viel ik 15 kilo af en verdwenen veel van mijn lichamelijke klachten.

Via Facebook kwam ik 2 jaar later in contact met de EetLijn van Nettie Bom. Haar programma leek heel veel op de manier hoe ik at, maar ging nog net een stap verder. Had ik dat maar eerder geweten! Het had mij heel wat uitzoekwerk en gepuzzel gescheeld.

Enthousiast geworden door Nettie ben ik begonnen aan de interne cursus Voedingscoach bij de EetLijn. Haar missie om Nederland gezond(er) te maken, spreekt mij heel erg aan. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen en overbrengen op anderen. Ik gun iedereen een gezonde leefstijl waardoor je weer meer energie krijgt en lekkerder in je vel zit.

Mijn doel is om samen met jou te werken aan een gezonde en verantwoorde manier van leven. Ik ondersteun en coach jou bij het bereiken en behouden van je nieuwe leefstijl.

Naast coach bij de EetLijn werk ik als vrijwillig coördinator bij het Maatjes-project Humanitas Zeeland. Wij koppelen vrijwilligers aan deelnemers met een licht verstandelijke beperking (LVB) om samen leuke dingen te doen.
Hierbij heb ik veel ervaring opgedaan met mensen met een LVB.  Mijn ambitie is om ook mensen met een verstandelijke beperking of ASS (Autisme Spectrum Stoornis) een gezond eetpatroon te laten volgen.  

 
Odoo tekst en afbeelding blok