Wat houdt de EetLijn in?


Veel mensen zijn moe of futloos en hebben lichamelijke klachten. Je denkt dan niet direct dat dit een gevolg kan zijn van wat je eet. Door inzicht te krijgen in je eetpatroon kom je al snel tot de conclusie dat het één en ander met elkaar te maken heeft. 
Voeding kan een hele grote rol spelen om het lichaam te laten herstellen. Met als gevolg een gezond gewicht en méér energie en vitaliteit. Iedereen die graag zelf actief wil werken aan zijn of haar gezondheid kan bij mij terecht voor een persoonlijk voedingsadvies.  

Ik zie gezondheid als holistisch en zo benader ik het ook. Je kunt geen enkel aspect verwaarlozen (emotioneel, lichamelijk en mentaal) dat deel uitmaakt van je gezondheid. Vandaar dat ik tijdens mijn begeleiding graag met jou de stap neem om te kijken waar de knelpunten zitten.
Hierbij werken we ook aan je mindset, zodat jij je nieuwe leefstijl makkelijk kunt vasthouden.

De EetLijn is geen dieet maar een eet programma.
Eten is namelijk de enige manier om gewicht te verliezen.

Het programma bestaat uit 2 fases:

  1. De Gewichtige Fase, waarin je gezond(er) gaat worden en gaat afvallen 
  2. De Levenslang Gezond(er) Fase, waarin je gaat stabiliseren en gezond(er) blijft.

De eerst fase begint met 2 ketose dagen. Dat houdt in dat je lichaam gaat omschakelen van suikerverbranding naar vetverbranding.

De vetreserves worden afgebroken waardoor de afvalstoffen, die daarin liggen opgeslagen, vrijkomen. Deze afvalstoffen worden uitgescheiden met als resultaat een schoon lichaam. En een schoon lichaam heeft een groter zelf herstellend vermogen waardoor het zichzelf kan genezen.

Wat zijn de kosten van het programma?

Vroeg of laat betaal je voor je gezondheid.

Dat  kan nu, preventief, of later in de vorm van een operatie, therapie, ziekte, niet lekker in je vel zitten en altijd maar moe moe moe...

Als je  nú investeert in jezelf, heb je er de rest van je leven profijt van!

De prijs voor het startpakket is  € 242,50.

Wat zit er in het Startpakket?

Het EetLijn programmaboek
Hier staat alle belangrijke informatie in en je kunt dit altijd blijven gebruiken.

Een digitaal receptenboek met 14 dagmenu’s en overheerlijke, snelle en gezonde recepten voor het hele gezin.

Essentiële voedingsstoffen via hoogwaardige supplementen voor 4 weken. Deze gebruik je tijdelijk náást je nieuwe voedingspatroon. Na 4 weken heb je opnieuw aanvullende supplementen nodig.

Het online programma

Een compleet online trainingsprogramma waarin je 12 weken lang twee keer per week een mail krijgt met een videoboodschap en complete informatie over 24 verschillende thema’s. Onder andere waarom suiker slecht is voor onze gezondheid, etiketten lezen, de rol van probiotica, goede en slechte vetten en nog véél meer. 

Coaching en mentale steun gedurende 3 maanden via e-mail of Whatsapp.

Toegang tot de besloten Facebook groep waar je ideetjes kunt opdoen, ervaringen uit kunt wisselen en tips kunt krijgen.

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je je graag aanmelden? Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Odoo tekst en afbeelding blok